GREEN Mast tattoo našlehaný krém

ODPOVÍDÁ SLOŽENÍM A KVALITOU PRODUKTU MAST, ROZDÍL JE V TECHNOLOGII ZPRACOVÁNÍ (ŠLEHÁNÍ).

DÍKY TOMUTO ZPRACOVÁNÍ JSOU OLEJE POUŽITÉ V KRÉMU RYCHLE VSTŘEBATELNÉ, NEDOCHÁZÍ TEDY K NEPŘÍJEMNÉMU POCITU MASTNOTY.

ZÁKLADEM JE KOMPOZICE ČISTĚ PŘÍRODNÍCH SUROVIN V ČELE S BIO KONOPNÝM OLEJEM A MĚSÍČKEM LÉKAŘSKÝM PŘINÁŠÍ ÚLEVU PODRÁŽDĚNÉ POKOŽCE A PODPORUJE JEJÍ REGENERACI. DÍKY ESENCIÁLNÍM OLEJŮM TEA TREE A LEVANDULI PŮSOBÍ ANTISEPTICKY

Skladem
Kód: 212021.
249 Kč
Kategorie: Greenmast
GREEN Mast tattoo našlehaný krém
Akce Tip

BALENÍ: 50 ml

100% ORGANIC VEGAN

POUŽITÍ: 
Nanášejte v tenké vrstvě  několikrát denně na postiženou oblast dle potřeby. Možné i jako prevence na suchou, podrážděnou a šupinatou  pokožku. Vhodný pro všechny, možné použití na celé tělo, není určeno na obličej v okolí očí. Doporučujeme k ošetření drobných poranění, škrábanců, štípnutí hmyzem, atd. Necertifikováno pro děti do 3 let. Nepoužívat při přecitlivělosti či prokázané alergii na jednotlivé složky produktu.

 SLOŽENÍ (INGREDIENTS):

ngredients: Butyrospermum Parkii Butter, Cannabis Sativa Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter,
Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Calendula Officinalis Extract,
Lavandula Angustifolia Herb Oil, Linalool, Limonene, Geraniol


bambucké máslo ( Shea butter), kakaové máslo (Theobroma cacao seed butter), konopný olej (Hemp seed oil), pryšec voskodárný( Euphorbia cerifera cera), měsíček lékařský ( Calendula officinalis), tea tree olej( Tea tree oil), levandulový olej (Levandula Angusti folia oil)

 

BAMBUCKÉ MÁSLO

Přírodní surovina, která se získává z afrického stromu – ořešáku zvaného v angličtině shea tree. Tento strom, domorodci nazývaný karité, roste v úzkém pásu savan v oblasti subsaharské Afriky. Zde se od pradávna používáno jako pomoc na menší popáleniny, při bolestech svalů a revmatických obtížích a jako ochrana před sluncem.

Kvality této překrásné suroviny dnes znovuobjevuje novodobá medicína a kosmetika. Bambucké máslo je bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitamíny A, D, E a F. Pro svou vynikající snášenlivost a příznivý vliv na pokožku je vhodnou součásti mastí a krémů pro citlivou či podrážděnou pokožku.

V kosmetice Green mast je právě bambucké máslo masťovým základem. Je výborným nosičem ostatních rostlinných olejů, tvoří příjemný tenký film, který se výborně vstřebává do pokožky

 

KAKAOVÉ MÁSLO

Kakaové máslo je surovina vzniklá lisováním plodů kakaovníku pravého z tropických oblastí. Má překrásnou přírodní vůni a strukturu. Má přírodní zvláčňující schopnosti, podporuje elasticitu pokožky a pomáhá ji chránit před vlivy okolního prostředí.

 

KONOPNÝ OLEJ

Konopný olej se je využívanou přírodní surovinou již po tisíciletí. Díky obsahu nenasycených mastných kyselin omega-3 a omega-6 patří mezi nejcennější rostlinné oleje. Právě ony se řadí do skupiny esenciálních mastných kyselin, které si lidský oragnismus neumí vytvořit sám a musí jej tedy získávat z potravy.

Stejně prospěšný je ale i v zevním použití. Má mnoho vlastností, pro kterých si jej v péči o celé tělo velmi ceníme. Konopný olej se dobře vstřebává, je hypoalergenní a vyrovnává pH pokožky.

Pomáhá při hojení popálenin či hojení ran a jizev. Stejně dobře je využívám při terapii kožních problémů  jako jsou akné, atopický ekzém či lupénka. Je proto nedílnou součástí a jednou ze základních složek naší konopné kosmetiky.

TEA TREE OLEJ

Tea tree olej je čistě přírodním esenciálním olejem získávaným z listů čajovníku australského, jehož domovinou je severovýchodní pobřeží Austrálie. Je známý jako silné přírodní antibiotikum.

Doporučuje se při bakteriálních, plísňových či virových infekcích, pomáhá hojit zanícenou kůži, zabraňuje infekci, ničí bakterie a plísně, je možné ho použít i  při řešení akné.

MĚSÍČEK LÉKAŘSKÝ

Měsíček lékařský zklidňuje pokožku, je známý pro své antiseptické, antibakteriální, antivirové a protizánětlivé účinky. Je ideální při léčbě akné, kontrolu krvácení a hojení zanícených a poškozených tkání..

 

LEVANDULE

Je nejoblíbenější a nejpoužívanější esenciální olej na světě. Jako jeden z mála esenciálních olejů, lze levanduli bezpečně použít  neředěnou na kůži. Používá se v mnoha oborech a významný účinek má i na kůži-urychluje hojení a regeneraci kožních buněk, může být považován i  za látku omlazující pleť. Také má analgetické, protizánětlivé, antiseptické, sedativní a stimulační účinky.